Naast informatieve drukwerken zijn er ook leesboeken waarin hoogspanning een grote rol speelt.

Hoogspanningslijnen worden in films, afbeeldingen en ook in de publieke opinie vaak als iets mysterieus, bijna bovennatuurlijk krachtigs en griezeligs gezien. In werkelijkheid valt dat met een korrel zout te nemen, maar toch… zelfs wij bij HoogspanningsNet kunnen niet ontkennen dat hoogspanning zich uitstekend leent voor spanning op de grens van wetenschap, ratio en buitengewone krachten. Gun jezelf dat en plof eens neer op de bank met een verantwoord boek.


 

Cover van de thriller Wisselveld

Wisselveld

Corine Böhmers
Uitgeverij Palmslag, 2014

Nederlandse thriller waarin hoogspanningslijnen een sleutelrol spelen. Wetenschappelijk niet volledig dichtgetimmerd, maar dat is niet eens zo belangrijk wanneer je als geïnteresseerde in hoogspanning bereid bent om over jezelf heen te stappen en je te laten grijpen door een thriller. Sterke karakters met een eigen leven en alles wat daarin hoort, totdat het wisselveld alles op zijn kop zet – tot en met de tijd aan toe.

De korte samenvatting zoals door de uitgeverij beschreven:
Wisselveld is een unieke thriller waarin romantiek en techniek uitmonden in een razend spannende ontknoping. De aanblik van hoogspanningskabels zal na het lezen van Wisselveld nooit meer hetzelfde zijn!

Meer informatie is te lezen op de website van uitgeverij Palmslag, https://www.palmslag.nl/boeken/wisselveld

 


Omhoog