Grid God

Freileitungsmeister


Je score:  Vakwerkman (m/v)

Vakwerkman

Je hebt tussen de 150 en 220 punten gescoord. Dat is duidelijk boven normaal en we kunnen concluderen dat we inderdaad met een pylon geek te maken hebben die een brede basiskennis van hoogspanningsland heeft.

Je hebt in meer dan de helft van de cult- en mindsetvragen punten gescoord en ook een flink aantal kennisvragen goed beantwoord. Dat betekent dat je een parate en brede kennis van het net hebt, maar toch ook dat je zo hier en daar nog wat dingen laat liggen.

Niet erg, er is altijd ruimte voor verbetering en in dit zeer brede vakgebied is elke dag meer te leren. Je score vertelt dat je duidelijk de wil hebt om je dit vakgebied en deze hobby eigen te maken. Neem jezelf meer serieus – kom bijvoorbeeld meedoen op ons forum (als je dat nog niet al deed) en leer meer over nethistorie. Verdiep je in circuitborden, kijk eens of je de netkaart beter kan leren kennen (waar tref je wat aan) en blijf in de breedte en de diepte nadenken over de elektriciteitswereld. Je score geeft aan dat je iemand bent die leergierig is. Hoogspanning als hobby of interesse kan dan buitengewoon leuk zijn als relevant vakgebied in de huidige maatschappij.

Naar ons forum


Groen Circuit

Sub-Monkey

Lui varken

 

Terug naar de pylon geek test