Grid God

Freileitungsmeister

Vakwerkman m/v


Je score:  groen circuit

Groen circuit

Je hebt tussen de 110 en 150 punten gescoord. Dat is het interval waarin de meeste mensen terechtkomen die interesse in techniek en infrastructuur hebben, maar (nog) niet in het bijzonder op elektriciteit of hoogspanning zijn gericht.

Dat betekent dat je meerdere vragen goed hebt of er normaal tot hoog op scoort als het om de cult- en mindset gaat. Je weet waarschijnlijk de netkaart wel te vinden, je hebt enig verstand van elektriciteit en vermoedelijk kan je ook wel een beetje uit de voeten met de natuurkunde achter de draden. Maar een hoogspanningslijn herkennen puur op zijn uiterlijk, het beheersen van het cultjargon of het lezen van circuitborden, dat is jou vooralsnog niet gegeven.

Dat is niet erg. Iedereen begint groen en bijna alles kan je leren. Surf een beetje rond op deze site, het forum of de netkaart en leer vanzelf meer over het hobby- en kijk-aspect van hoogspanning, over onze nethistorie en over de bouwwerken die in onze velden, heuvels en stadsranden staan. Of volg de St(r)oomcursus en leer in een wip de basisbeginselen van dit boeiende vakgebied kennen.

Naar de St(r)oomcursus


Sub-Monkey

Lui varken

 

Terug naar de pylon geek test