Je score:  Grid God

Grid God

Je hebt meer dan 380 punten gescoord in de pylon geek test. Dat is ronduit eng: slechts enkele losse puntjes heb je laten liggen. Je skills zijn legendarisch, je kennis fenomenaal en door andere pylon geeks word je met ontzag behandeld… en misschien zelfs een beetje vermeden.

Jou valt niets meer wijs te maken. Een hoogspanningslijn herken jij aan een hoekje kattenoor. Je weet uit je hoofd in welk jaar een bepaald station werd gesticht, alle circuitafkortingen van het hele land weet je zo op te noemen en de vogelfabel is een feit voor jou. Nethistorie? Je bent er zelf haast deel van als wandelende encyclopedie of naslagwerk. En op ons forum, waar je uiteraard al lang lid bent, respecteert men je diep.

Maar weet je zeker dat dit nog wel gezond is? Niet alle mensen met zo’n indrukwekkende vakkennis houden voldoende tijd over voor een gezond sociaal leven. We zeggen het niet snel, maar hou goed in de gaten of je niet te ver gaat. Ook in een hobby-omgeving geldt dat de beste pylon geek niet degene is met de grootste kennis, maar degene die de beste balans heeft tussen zijn interesse/hobby of baan en zijn sociale leven in de wereld en de maatschappij.

Direct solliciteren op een waanzinnig hoge functie bij de netbeheerder

Naar de Van der Hoeven kliniek voor vrijwillige opname

Naar ons forum


Freileitungsmeister

Vakwerkman m/v

Groen Circuit

Sub-Monkey

Lui varken

 

Terug naar de pylon geek test