Grid God


Je score:  Freileitungsmeister

freileitungsmeister

Je hebt tussen de 220 en 380 punten gescoord. Dat is ronduit hoog! We kunnen vaststellen dat we hier met een echte pylon geek te maken hebben die een serieuze, brede kennis heeft.

Je hebt in meer dan driekwart van de kennisvragen en ook in de meeste cult- en mindsetvragen punten gescoord. Jou valt meestal weinig nieuws meer te vertellen, want de meeste dingen weet of ken je al. Waar een bepaalde verbinding staat? Appeltje-eitje voor jou. Hoe je een circuitbord moet lezen? Geen probleem. Wat een armoedekruising is? Bekend.

Waarschijnlijk volg je ons forum wel eens of ben je zelfs al forumlid. Zo niet, kom meedoen, je bevindt je onder gelijken. Je score vertelt dat er ook vragen zijn die je niet wist of waarop je het nog hebt laten liggen. Niet erg, elke pylon geek is anders en iedereen heeft zijn eigen vakgebied waarin hij heer en meester is. Verder betekent het ook dat er nog steeds meer te leren valt, zoals altijd al zo was. Het betekent ook dat jouw interesse in de elektriciteit van het vrije veld nog geen griezelige vormen heeft aangenomen: je hebt er nog voldoende leven naast. Een gezonde, mooie score waar je trots op mag zijn en die (stiekem) eigenlijk de beste score is die je halen kan. Gefeliciteerd en hou de spanning erop!

Naar ons forum


Vakwerkman m/v

Groen circuit

Sub-monkey

Lui varken

 

Terug naar de pylon geek test