Hoogspanningslijnen fotograferen is zo makkelijk dat het vaak helemaal vanzelf gaat. Veel mensen doen zelfs hun best om het fotograferen van een hoogspanningslijn te vermijden. En dat is eigenlijk jammer.

In de fotogalerijen laten we zien dat hoogspanningslijnen meer zijn dan objecten die te gast zijn in een landschap. Een hoogspanningsmast is een object op zich en de trage welvingen van de kabels kunnen een landschap soms ook juist verrijken. En voor wie die drempel genomen heeft gaat er een wereld open. 

Zoals je ziet zijn de albums ingedeeld naar mastmodel en niet naar netspanning.

Ga naar het album DonaumastenGa naar het album DeltamastenGa naar het album éénevenmastenGa naar het album Twee-evenmastenGa naar het album Drie-evenmastenGa naar het album VlagmastenGa naar het album TonmastenGa naar het album PortaalmastenGa naar het album Bipole-mastenGa naar het album AsymenkelmastenGa naar het album HalfsymenkelmastenGa naar het album Combinatiemasten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies een mastmodel (hierboven) of een thema-album (hieronder) door erop te klikken.  

Ga naar het album Foute BoelGa naar hetalbum TrafostationsGa naar het album DetailwerkGa naar het album Bijzondere MastenGa naar het album KunstzinnigGa naar het album GrondkabelsGa naar het album Buitenland (Europa)Ga naar het album WereldGa naar het album met Historische Foto'sGa naar het album Bouw en OnderhoudGa naar de Wall of Shame

Een heel album openen is de beste manier wanneer je de tijd hebt en jezelf wilt verpozen aan fotoseries die soms chronologisch zijn, waarin alle foto's een beschrijving dragen en waarin ze in een logische volgorde op een rij zijn gezet. 

Wil je een foto uit de galerij ergens anders gebruiken? Kijk even door de pagina over fotogebruik heen en je weet waar je aan toe bent.

Technisch: De fotogalerijen maken gebruik van Nextgen Gallery, een op Javascript gebaseerde applicatie. Met de meeste browsers en versies ervan zal alles gewoon werken, maar Internet Explorer 6.0 of ouder kan problemen geven.