Trots op je werk of hobby? Druk dan ook eens een plaatje op een T-shirt.

HoogspanningsNet is geen webshop. We verkopen zelf geen T-shirts. De opdrukken hier kan je gratis downloaden, zodat je ze zelf op een T-shirt kan laten drukken. De resolutie (300 DPI als PDF) en de transparantie zijn reeds in orde. Het enige wat je nog hoeft te doen is ermee naar een bedrijf te gaan dat T-shirts bedrukt. De keuze om uitsluitend de huisstijlkleuren van deze site te gebruiken is vanwege herkenbaarheid en het bespaart drukkosten. Let op: het is afhankelijk van de drukker hoe groot de print kan worden afgedrukt.

Opdrukken zijn ontworpen voor gebruik op zwarte T-shirts. Alles wat op de afbeeldingen zwart lijkt is in werkelijkheid transparant. In een normale PDF-viewer zal het zwart doorzichtig lijken en ook het wit valt dan weg tegen de witte achtergrond. Je kan dan in je PDF-viewer een volledig 'leeg' scherm aantreffen, maar dat is dus slechts schijn. Bij vragen, neem gerust contact op.


1   2   3   4   5   Volgende pagina 

Toepassingsvoorbeelden

Details en downloads


T-shirtafdruk We Got The Power

Pylon Geeks – We got the power

Afbeelding van Ton Mast met op de achtergrond twee ranke afspanmasten met bliksembokken. Toepassingsvoorbeeld hiernaast is voor de duidelijkheid een zeer grote print, maar hij zal in de praktijk wat kleiner op een shirt afgedrukt worden.

Vier kleuren (wit, groen, blauw, zwart). Op de meeste plekken is het zwart transparant, maar sommige kleine stukken zoals de lijntjes in het gezichtje en de ogen zijn daadwerkelijk zwart. De dikte van de dunste draden is nog net voldoende voor de meeste drukprocessen.

Auteurs: HN, OL

Download de print


Opdruk Trots Geboren in 110 kV

Trots geboren in het 110 kV-gebied

Noordoost Nederlands patriottisme voor wie uit het 110 kV-gebied komt (en daar blij om is). Afbeelding is een silhouet van de zeer herkenbare IJsselmij 110 kV Duits-type donaumast, één van de handelsmerken van het 110 kV-gebied. Op de achtergrond in blauw de omtrek van het 110 kV-gebied, waarbij de eilanden en de enclave Kampen niet zijn meegetekend. Ook als funposter verkrijgbaar.

Drie kleuren (wit, groen, blauw), zwart is transparant. De dikte van de dunste draden is nog net voldoende voor de meeste drukprocessen.

Auteur: HN

Download de print


Wintrack pole dancer print

Wintrack pole dancer

Wintracks met een silhouet van een vrouwelijke paaldanser. De vrouwfiguur is in meer detail voorzien van hoge hakschoenen en lang haar. Voor wie van rondingen en ondingen houdt. Ook in een Belgische versie verkrijgbaar, met een Stevinmast.

Twee kleuren (wit, groen), geen blauw aanwezig. Zwart als transparante kleur. 

Auteur: HN, OL en LL

Download de print


Opdruk Ton Mast proudly Annoying Grid Operators

Proudly Annoying the Grid Operators

Andere afbeelding van Ton Mast met een tonmast, refererend naar de aard van de cartoons waarin eigenaardigheden binnen Hoogspanningsland op een ietwat schurende manier aan de kaak worden gesteld. Hij heeft een verschrikte blik en in zijn handen zitten zakken chips en flessen cola – nu is hij zelf een keer betrapt. (Ook bruikbaar voor wie geen idee heeft waar de cartoonfiguur voor gebruikt wordt. In dat geval heb je gewoon een leuk plaatje op je rug staan.)

Vier kleuren (wit, groen, blauw, zwart). Zwart is meestal transparant, maar in het gezicht en de zakken chips zitten kleine stukjes echt zwart.

Auteur: idee HN (2014)

Download de print

1   2   3   4   5   Volgende pagina