Je neemt een interesse pas serieus als je het ook kan relativeren.

Naast educatieve muurposters mag spoofing, een luis in de pels of een steek onder water ook niet ontbreken. Dingen die voor ons hier meteen herkenbaar zijn terwijl ieder ander zal denken what the… De afbeeldingen zijn door meerdere mensen gemaakt en meer is altijd welkom. Als je goed kan tekenen en je hebt ook een leuk idee (mag best wat stekelig zijn), maak hem dan en stuur hem aan ons op. Als hij door de beugel kan zetten we hem erbij.

De afbeeldingen zijn PDF-bestanden met een resolutie van doorgaans 300 DPI bij A4. Zelf eentje maken? Zorg dan dat de resolutie in elk geval even hoog is (300 DPI). We zijn geen webwinkel, dus je moet ze wel zelf uitprinten. De JPEG-voorbeelden hieronder zijn soms wat korrelig, maar de downloadbare PDF-bestanden zijn haarscherp. Sommigen zijn ook als print voor op T-shirts te krijgen.


1   2   3   4   5   6    Volgende pagina 

Poster Pylon Geek Proud Of It (preview)

Pylon Geek

De kunst van het weglaten. Voor wie zich niet schaamt voor interesse in het elektriciteitsnet zeker van toepassing. De tekst is voor iedereen leesbaar, maar de uitsparing wordt alleen door pylon geeks herkend. Ook als T-shirtafdruk met twee kleuren.

Auteur: OL en LL

Download

Poster Transformers (preview)

Transformers

Spoof op de SF-serie. Een zoekgeraakt trafostation op de Google Earth Netkaart en een losgeslagen lid van het sitebeheer. Meer is soms niet nodig. Humming, Hiding, Somewhere. 
They are unseen, they are everywhere. 

Auteurs: OL, HN

Download


 

Preview poster Trots Geboren In Het 110 kV-Gebied

Trots Geboren In Het 110 kV-gebied

Niets mis met wat noord-Nederlands patriottisme. Er wonen 29 miljoen mensen in Nederland en België… en slechts amper 10% van hen heeft het voorrecht gehad om te mogen opgroeien in het betoverend mooie 110 kV-gebied. We hebben deze ook als T-shirt.

Auteur: HN

Download

 

Poster Eindbaas by HoogspanningsNet (preview)

Eindbaas

Voor wie van groot houdt. Zware hoekmast van de Mammoetlijn in het noorden van Nederland, ontworpen op vier keer 380 kV 2635 MVA. Zwaarder hebben we ze niet in de Benelux. Foto gemaakt door Garard Nachbar, op de PDF haarscherp.

Auteur: foto door Gerard Nachbar

Download


 

Poster Grid Abstract by HoogspanningsNet

Grid abstract

De meeste mensen zien slechts het gekladder van een kleuter, maar iedereen met enige geografische kennis van het Nederlandse hoogspanningsnet ziet iets heel anders…

Auteur: HN

Download

 

Poster Le Tour De Heveskes (preview)

Le Tour de Heveskeslijn

Opnieuw een poster die voortkwam uit het anthem van een versie van de Google Earth Netkaart. Lance Armstrong fietst door Groningen en zoekt de Vermiste Vijfde Harde Aftak in de Heveskeslijn. Zoek met hem mee! Want heus, hij NAM niets.

Auteurs: OL, LL, HN

Download

 

 

Hoogspanningshoroscoop by HoogspanningsNet

Hoogspanningshoroscoop

Spoof gemaakt door diverse personen rond kerst 2018. Pylon geek? Professional? HoogspanningsNet keek voor jou in de sterren en onthult je toekomst in een persoonsbeschrijving, liefde&relaties en financeel.

Auteurs: MO, OL, LL, HN, MvG.

Download

 

Poster Einde Oefening by HoogspanningsNet (preview)

Einde Oefening

Waarschijnlijk de meest nare afbeelding op deze site, getekend op een offday van een siteteamlid. De opkomst van wintracks is het einde van kleine vakwerklijnen en daarmee het lot van mastenkijken als hobby-interesse voor wie in zo'n gebied woont.

Auteur: sitebeheer (HN en OL)

Download

 

1   2   3   4   5   6    Volgende pagina