Heb je zelf een interessante foto gemaakt van een hoogspanningslijn- of installatie?

Je kunt een account aanmaken op het forum en daar de foto plaatsen, maar ook de fotogalerijen staan (beperkt) open voor inzendingen. Voor foto's uit Nederland en België, maar ook van daarbuiten. Om het leuk te houden zijn er wel een paar huisregels.

  • Je moet zelf de fotograaf zijn.
  • We accepteren geen getructe of gephotoshopte foto's.
  • De foto moet minimaal 800 pixels breed zijn (de breedte van de galerijen). Nog breder is geen probleem. Smaller wel, maar bij echt bijzondere foto's is er in overleg wel iets te regelen.
  • Het bestandsformaat van de foto mag niet groter zijn dan 2 MB (mailbox- en serverkwestie). We zijn overigens wel content met kleinere formaten.
  • Geen herkenbare personen op de foto i.v.m. het portretrecht.
  • Per inzending maximaal 5 foto's. 

Inzendvoorschrift Hoogspanningsnet.com fotogalerijen

Vaker inzenden?

Je mag meerdere keren inzenden. We stellen geen eisen aan hoeveel tijd er tussen twee inzendingen van een persoon mag zitten, maar we vertrouwen erop dat er een gezonde tussentijd zit tussen twee inzendingen van eenzelfde persoon.

Insturen als bijlage bij een email

Vanwege veiligheidsredenen hebben we geen directe upload-mogelijkheid op de site. Het inzenden van foto's gaat daarom gewoon als bijlage per email aan het adres hieronder (link is een afbeelding om spambots te omzeilen). Vermeld bij een inzending je naam, anders kunnen we die niet vermelden bij je foto. 

Lees voor het inzenden de voorwaarden

Je weet dan wat we van elkaar kunnen verwachten en wat andere gebruikers van de site met foto's mogen doen. Ook lees je alles over hoe we je naam bij een foto vermelden zodat je de eer krijgt die je verdient. Let op: door de handeling van het inzenden van een foto geef je automatisch aan akkoord te zijn met de voorwaarden.