De rubriek Mast van de Maand staat open voor inzendingen en verzoeken. Heb je zelf een bijzondere of juist een heel gewone hoogspanningsmast gefotografeerd en weet je de plek nog? Stuur de foto in en de eerstvolgende vrije editie is voor jou!

De hoogspanningsmast moet bij voorkeur in Nederland of België staan, maar sinds 2021 zijn ook masten uit het ruimere Noord- en Oostzeegebied toegestaan. Een mast moet op het moment van insturen van de foto nog bestaan en in functie zijn. Bij goed gemotiveerde redenen kan er een uitzondering gemaakt worden. Foto's moeten minimaal 500 pixels breed zijn en bij voorkeur breder zijn dan hoog in verband met weergave in de kolom op de voorpagina. Essentieel: je moet zelf de fotograaf zijn of de volledige rechten bezitten. 

Door een foto in te zenden geef je aan akkoord te gaan met de voorwaarden.

Mast van de Maand oktober 2015 Mast van de Maand mei 2014 Mast van de Maand oktober 2016, een speciale inzendin9Mast van de Maand december 2015Mast van de Maand juli 2012

 


Stuur een inzending voor Mast van de Maand in

    Ik bezit de rechten/licentie om deze foto te mogen gebruiken en verleen toestemming aan HoogspanningsNet om deze foto te mogen tonen op de website.

     

    Terug naar de homepage