Vragen of verzoeken aan ons? Opmerkingen of een tip? 

Via het contactformulier kunt u een vraag stellen of een opmerking insturen. Alle informatie in dit formulier wordt vertrouwelijk behandeld. Emailadressen worden alleen gebruikt om antwoord terug te sturen en worden nooit aan derden doorgegeven. Het formulier biedt de mogelijkheid om een bestand als bijlage mee te sturen (maximaal 5 MB) van het type jpg, png, doc en pdf

pinpont_googleHeeft uw vraag met een plek te maken? Zoals een specifiek adres, hoogspanningslijn of mastpositie? Vermeld deze dan zo nauwkeurig mogelijk. Dit maakt het eenvoudiger voor ons om dingen uit te zoeken (nethistorie) of om u naar de juiste netbeheerder door te kunnen verwijzen.

N.B. HoogspanningsNet heeft geen interesse in commerciële uitwisseling van links en we kopen geen foto's in.

This contact form is also available in English. Click here.
 

Contactformulier

Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn emailadres om mij een antwoord terug te sturen (adressen worden nergens anders voor gebruikt)

 


We streven ernaar om zo snel mogelijk een reactie te geven. Meestal is dit binnen enkele dagen. Afhankelijk van de inhoud van het bericht (moeilijke vragen die interne voorlegging, overleg of onderzoek vereisen) kan het soms wat langer duren.

Vragen kunnen ook gesteld worden op ons forum na aanmaak van een account. Kijk eerst even of je vraag niet al wordt beantwoord op de FAQ-pagina.
Voor mediaverzoeken, lees eerst de pagina over ons mediabeleid. Contactgegevens van mensen achter deze site zijn niet opvraagbaar zonder hun voorafgaande toestemming. Van haatmail of bedreiging wordt aangifte gedaan.

Op reacties is de disclaimer van toepassing.