Vragen of verzoeken aan ons? Opmerkingen of een tip? 

Via het contactformulier kunt u een vraag stellen of een opmerking insturen. Alle informatie in dit formulier wordt vertrouwelijk behandeld. Emailadressen worden alleen gebruikt om antwoord terug te sturen en worden nooit aan derden doorgegeven. Het formulier biedt de mogelijkheid om een bestand als bijlage mee te sturen (maximaal 5 MB) van het type jpg, png, doc en pdf
 
This contact form is also available in English. Click here.
 

Contactformulier

De tijd om de som op te lossen is om. Ververs de som a.u.b. (Een eventueel ingetypt bericht wordt niet gewist)

 


We streven ernaar om zo snel mogelijk een reactie te geven. Meestal is dit binnen enkele dagen, maar afhankelijk van de inhoud van het bericht (moeilijke vragen die overleg of onderzoek vereisen) kan het soms wat langer duren.

pinpont_googleHeeft uw vraag met een locatie of plek te maken? Vermeld deze plek dan zo nauwkeurig mogelijk. Dit maakt het eenvoudiger voor ons om dingen uit te zoeken, na te trekken of om u naar de juiste netbeheerder door te kunnen verwijzen. 

Vragen kunnen eventueel ook gesteld worden op ons forum (na aanmaak van een gratis account). Voor mediaverzoeken, neem eerst deze pagina door. Namen van de mensen achter deze site zijn niet op verzoek opvraagbaar. HoogspanningsNet heeft geen interesse in commercieel bedoelde uitwisseling van links. Van haatmail of bedreiging wordt aangifte gedaan.

Op reacties is de disclaimer van toepassing.